Marius Visser fotografie

Informatie

Foto’s van de natuur in Drenthe – foto’s van weersomstandigheden en festiviteiten

 

Mijn naam is Marius (Hans) Visser, geboren in Rotterdam mei 1947, waar ik 57 jaar gewoond en gewerkt heb. Rond mijn twintigste jaar ben ik begonnen met de fotografie, uiteraard in zwart-wit met een eigen doka. Bij het bekende  Rotterdamse “Foto-atelier Jean Korff”  in Rotterdam, heb ik twee jaar als beroepsfotograaf gewerkt, veel geleerd, maar van je hobby je beroep maken is toch niet altijd ideaal. Ik miste de vrijheid om mijn eigen ideeën te volgen. Daarna ben ik overgestapt naar de ING Bank Nederland en ben daar dertig jaar werkzaam geweest.

In januari 2006, dus op 57-jarige leeftijd, ben ik met pre-pensioen gegaan. Sinds mijn pensionering woon ik in Drenthe, in het mooie brinkdorp Diever, aan de rand van het Nationaal Park “Drents – Friese Wold” en het Nationaal Park  “Het Dwingelderveld”. Ik doe o.a. foto-opdrachten voor de Gemeente Westerveld, TIP (Toeristen Info Punt), NDC Media-Group (Da’s Mooi) en enkele Drentse Maandbladen.